Lumityöt

Lumityöt käsityövälineillä

Yrityksemme toteuttaa lumityöt perinteisesti lumikolalla ja lapiolla. Olemme oikea valinta kohteisiin, jossa lunta ei pysty poistamaan koneellisesti tai haluat pitää auki ainoastaan kapeita polkuja.

 Voimme tehdä yksittäisiä lumenpoistoja tai vaihtoehtoisesti voit sopia säännöllisistä lumitöistä – vaikka jokaisen lumisateen jälkeen!

snow-shoe-snow-shoe-run-2222929_1920

Kattolumityöt

Lunta sataa täällä pohjoisessa usein ja paljon! Talven aikana saattaa Saariselällä lumen syvyys olla yli 120cm. Erityisesti vanhojen rakennusten kattoja ei ole aina suunniteltu riittävän kestäväksi näin suurille lumikuormille. Esimerkiksi vuonna 2020 lumikuorma oli suurimmillaan yli 300kg/m². Kiinteistön omistajan velvollisuuksiin kuuluu tarkkailla lumimäärää ja tarpeen vaatiessa huolehtia lumen poistamisesta.

Yrityksemme hoitaa lumepudotuksia katoilta Ivalossa, Inarissa, Nellimissä ja Saariselän alueella. Käytämme asianmukaisia putoamissuojaimia ja poistamme lumen käsityövälinein vahingoittamatta katon pintamateriaalia. Lumenpudotuksesta kannattaa sopia ajoissa, niin saat lumenpudotuksen varmasti haluttuna ajankohtana.  Pyydä tarjous kiinteistösi kattolumitöistä sähköpostilla tai Ota yhteyttä-sivun lomakkeella!